2
Domaći fudbal

head coach Marko Nedjic during the Mozzart Super Liga 2022/2023 Play In match Baraz Mec between FK Graficar and FK Radnik Surdulica at stadium Vozdovac on May 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

POSTOJI LI MLAĐI PROFESIONALNI TIM NA SVETU: Grafičar melje rivale, a prosečno jedva punoletni! (VIDEO)

Objavljeno: 12.08.23 u 14:15

Veliko bravo za Marka Neđića i ostale odgovorne!

Grafičar igra sjajno od početka sezone, u dva meča protiv Metalca i Jedinstva su ostvarili rutinske pobede, a jedan podatak zaista jeste vredan izuzetnog poštovanja.

Naime u obe utakmice prva dva kola svih 11 bonusa činili su startnu postavu Grafosa, a ono što je još impresivnije, jeste da prosečna starost ekipe nije ni blizu granice od 21 godine, nego su starteri ekipe sa Senjaka u proseku jedva punoletni, odnosno negde oko 19 godina, što je daleko najmanje u našem fudbalu.

 

Zapravo bilo bi zanimljivo pronaći podatak da li je Grafičar u proseku najmlađi profesionalni tim u Evorpi, ili na svetu, a ako nije, sigurno se kotira negde pri vrhu.

Biće tokom sezone i uspona i padova, što je normalno sa mladim igračima, ali nama ostaje samo da Marku Neđiću skinemo kapu za inzvaredan posao koji radi sa svojim „obdaništem“.

34
4

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter