2
AdmiralBet ABA Liga

Luka Bozic during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Zadar at Stark Arena on January 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NIŠTA OD BOŽIĆA: Željko Obradović i Partizan ostali bez igrača koji je MVP ABA lige! (VIDEO)

Objavljeno: 12.08.23 u 19:50

Crno-beli će morati da potraže novo rešenje

Košarkaški klub Zadar zadržao je svog dragocenog aduta za narednu sezonu – Luku Božića. Dugoočekivana vest stigla je danas, potvrđujući produženje ugovora sa Božićem na još jednu godinu. Ova odluka je razveselila sve navijače kluba, a informaciju je zvanično potvrdio i sam hrvatski klub.

Luka Božić je tokom protekle sezone dokazao svoj neverovatan talenat i zasluženo stekao status MVP-ja ABA lige. Njegove impresivne igre i doprinos na terenu igrali su ključnu ulogu u osvajanju titule prvaka Hrvatske za KK Zadar.

Ovaj mladi košarkaš, koji je privukao pažnju ne samo regionalnih, već i evropskih klubova, doneo je odluku da ostane veran Zadru i svojim dosadašnjim saigračima. Iako su postojale glasine o interesovanju drugih klubova, uključujući i Partizan, Božić je odlučio da produži svoj boravak u klubu koji mu je pružio priliku da zablista.

Uloženi su ekstra napori ne bi li se pronašla dodatna sponzorska sredstva i donacije koje su pomogle realizaciju ovog posla. Ostanak Luke Božića ima višestruki značaj za klub. Verujemo da će nam rezultatska stabilnosti doneti i povećani marketinški interes, a veći broj prodatih ulaznica će pomoći prihodima – rekao je v.d. direktora Zadra Vana Dundov.

0
4

2 Komentara

  1. Covek nece da bude bolji to ce mu biti nebo i kraj . nije dorastao da ide wdalje u svom usavrsavanju . to je njegov domet u ovom klubu ……

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter