0
Fudbal

FOTO: Printscreen/Twitter

NAVIJAČI OPTUŽENI ZA UBISTVO U GRČKOJ IZNELI SVOJU ODBRANU: ‘Nož koristim u svom poslu!’

Objavljeno: 12.08.23 u 09:51

Pravda mora da pobedi.

Pre nekoliko dana uoči duela AEK-a i Dinamo Zagreba, jedan navijač domaćeg tima izboden je nožem.. On je preminuo na licu mesta, a ta vest uzdrmala je čitavu sportsku javnost. Osumnjičeni su uhapšeni, a prilikom suđenja izneli su svoju strane priče:

‘Sklopivi nož koji je pronađen kod mene koristim u svom poslu. Nisam organizovani navijač PAOK-a, ja sam običan sportski navijač. Idem na stadion, sa ocem i bratom, kad god mogu da nađem jeftine karte. Želim da se skine tajnost sa moje komunikacije, da se proveri moj mobilni telefon i da se uzme DNK uzorak, kako bi se utvrdilo da nemam veze sa onim za šta me optužuju.’ – rekao je jedan od navijača PAOK-a koji se tereti za teško ubistvo, dok je drugi osumnjičeni imao drugo objašnjenje:

‘Prešli smo na teren OPAP ARENA Agia Sofija, kako bismo gledali kako naš tim Dinamo Zagreb trenira dan uoči utakmice protiv AEK-a, za koji po zabrani UEFA-e nismo osigurali karte, a neočekivano smo se našli upleteni u nasilne incidente koji su trajali najmanje pola sata, bez blagovremene intervencije policijskog organa.’ – rekao je on.

Čeka se konačna odluka grčkog suda, koji je oštro osudio ove nemile događaje.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter