0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@NUFC

DEMONSTRACIJA SILE NJUKASLA: Svrake pregazile Aston Vilu i preuzele prvo mesto u Premijer ligi!

Objavljeno: 12.08.23 u 20:55

Crno-beli su od samog početka krenuli agresivno

Navijači Njukasla su konačno dočekali trenutak za koji su dugo čekali – povratak svog voljenog tima u Ligu šampiona posle više od dve decenije čekanja. Ova ekipa, poznata i kao Svrake, uspešno se vratila među elitu evropskog fudbala, a današnja pobeda nad Aston Vilom na otvaranju sezone samo je dodatno podgrejala euforiju među navijačima crno-belih.

Gosti iz Birmingema, koji su ovog leta uložili impozantnih 100.000.000 evra u svoj tim, nisu imali šanse protiv razigranih Njukasl Svraka. Rezultat na kraju meča jasno govori o dominaciji domaćina – 5:1. Iako je Njukasl slavio ubedljivo, moglo je biti i gore za Aston Vilu, jer su se pružale šanse i za još više golova.

Ovaj trijumf predstavlja sjajan početak sezone za Njukasl, a navijači su u potpunom slavlju dok ponosno podržavaju svoj tim u borbi za što bolje rezultate u najprestižnijem takmičenju evropskog fudbala.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter