0
Evropske lige

FOTO: Twitter/juventusfcen

VLAHOVIĆ OPET NA METI ENGLEZA: Nakon propalog transfera u Čelsi, Dušan bi ipak mogao da završi na Ostrvu!

Objavljeno: 11.08.23 u 17:50

Vide ga kao zamenu za dosadašnjeg napadača

Fudbalski svet strepi od mogućeg transfera Harija Kejna iz Totenhema u Bajern iz Minhena, dok se „pevci“ već okreću potencijalnim naslednicima za ovu ključnu poziciju. U toj trci za Kejnovo nasleđe, ime srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića se ističe kao glavni kandidat.

Kako se bliži odlazak Kejna iz kluba, Totenhem aktivno istražuje opcije za popunjavanje te praznine u svojoj napadačkoj formaciji. Prema izveštaju italijanske „Gazete“, klub je već započeo pregovore i analize oko dovođenja Dušana Vlahovića, mladog centarfora koji trenutno igra za torinski Juventus.

Vlahovićeva impresivna forma i izuzetne fudbalske veštine naveli su Totenhem da ozbiljno razmotri njegov dolazak kao Kejnovog naslednika. Međutim, konkurencija nije mala. Pored Vlahovića, na listi potencijalnih zamena su i Romelu Lukaku iz Čelsija, Mehdi Taremi iz Porta i Gift Orban iz Genka.

Ipak, kako se spekuliše, Dušan Vlahović se ističe kao prva želja Totenhema. Ovaj mladi srpski napadač već je privukao pažnju fudbalskog sveta svojim golgeterskim instinktom i tehničkim veštinama na terenu. Iako će pregovori i transfer tržište tek zahuktati, jedno je sigurno – Totenhem će pažljivo razmotriti svaku opciju kako bi obezbedio odgovarajuću zamenu za svog dugogodišnjeg lidera i najboljeg igrača, Harija Kejna.

3
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter