0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

UEFA ODREDILA ARBITRE: Evo ko će deliti pravdu Partizanu i TSC-u u evropskim kvalifikacijama!

Objavljeno: 11.08.23 u 16:33

Nadamo se mnogo boljim ishodima

UEFA je donela odluke o sudijama koji će nadgledati revanš mečeve između Partizana i Sabaha, kao i između TSC i Brage.

U revanšu između Partizana i Sabaha, koji će se održati u četvrtak u 21 čas na stadionu u Humskoj, glavni arbitar će biti Poljak Bartož Frankovski. Ovo će biti prvi put da Frankovski sudi Partizanu, iako je već imao iskustvo deljenja pravde srpskim klubovima. Njegova prethodna susret sa srpskim klubom datira iz 2015. godine, kada je sudio meč između Crvene zvezde i Kairata. Od 2014. godine, Frankovski je sudija pod okriljem UEFA-e.

Drugi revanš meč između TSC-a i Brage će biti arbitriran od strane danskog sudije Jakoba Keleta. Kelet je prisutan u svetu seniorskog fudbala još od 2009. godine, a nosilac FIFA znaka od 2011. godine. Ovaj 42-godišnji sudija je već tri puta delio pravdu Partizanu. Prvi put kada je Partizan poražen od Viktorije Plzen 2:0, potom kada je Partizan gostovao Sočiju i trijumfovao posle izvođenja penala. Treći put, Kelet je bio sudija na meču Partizana u Malti, gde su se crno-beli susreli sa Hamrunom i meč je završen sa rezultatom 3:3.

Ove odluke UEFA-e će dovesti dodatnu dinamiku u revanš mečeve, dok će arbitri biti pod posebnim prismotrom kako bi se osigurala poštena i sportska igra na terenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter