0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

SAVIĆ PRED DUEL SA ZVEZDOM: ‘Težak protivnik, ali pokušaćemo da ih iznenadimo!’

Objavljeno: 11.08.23 u 14:35

‘Kao svakoj ekipi i njima se dešavaju situacije u kojima mi možemo da tražimo šansu.’

Fudbaleri Mladosti iz Lučana danas od 18:55 dočekuju Crvenu zvezdu u okviru trećeg kola Mozzart Bet Superlige Srbije.  Trener Lučanca, Igor Savić je rekao pred ovaj duel da ih očekuje izuzetno težak protivnik, ali da je fudbal zanimljiv.

-Crvena zvezda ove sezone ima izuzetno kvalitetan sastav napravljen za takmičenje u grupnoj fazi Lige šampiona, pregršt individualaca sa maksimalnim fizičkim, brzinskim i tehničkim sposobnostima. Očekuje nas izuzetno težak protivnik, ali fudbal je zanimljiv. Mi ćemo dati maksimum da odigramo dobro da njihove kvalitete svedemo na minimum. – započeo je.

Istakao je da se kao i svakoj ekipi i njima dešavaju situacija u kojima mogu da traže šansu.

-Kao svakoj ekipi i njima se dešavaju situacije u kojima mi možemo da tražimo šansu. U dobrom raspoloženju dočekujemo šampiona, nadam se na punom stadionu. Zvezda ima sjajnu publiku, posebno u ovom trenutku sa ovakvim timom. Nadam se spektaklu i da ćemo opravdati očekivanja. Pokušaćemo da iznenadimo šampiona. – naveo je on.

Dotakao se i mladih snaga tima iz Ljutice Bogdana.

-Sigurno je da su svi ti mladi momci, koji su u Zvezdi skreću pažnju na sebe. Svaki igrač ima ozbiljan kvalitet i zaslužuju respekt. Radio sam sa generacijom 2002. godište. Tu je bio Andrija Radulović, koga sam tada doveo iz Kotora. Dve godine sam radio u omladinskoj školi Zvezde i lepe uspomene me vežu za taj period. – poručio je Igor.

Potom se osvrnuo na svoju ekipu.

-Mi smo iskusna ekipa. Dosta igrača je prošlo mnogo u karijeri, a ima i mladih, kao Uroš Sremčević. Očekuje nas borba i fudbalski spektakl. – zaključio je Savić.

Podsetimo, Lučanci su odlično otvorili šampionat sa 4 osvojena boda i bez primljenog gola (Radnik Surdulica 0:0 i Železničar Pančevo 2:0). Sa druge strane ‘crveno-beli’ su silovito krenuli sa svih 6 bodova i gol razlikom od čak 9:0 (Vojvodina 5:0 i Napredak Kruševac 4:0). Biće teško domaćinu, ali kako kažu ‘na muci se poznaju junaci’.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter