0
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan

SALDANJA POSLAO PORUKU SABAHU: Evo šta je novi napadač Partizana imao da poruči rivalu! (FOTO)

Objavljeno: 11.08.23 u 18:11

Crno-bele čeka popravni u Beogradu

Nakon neočekivanog poraza Partizana od Sabaha u Azerbejdžanu, brazilski napadač Mateuš Saldanja se obratio javnosti putem društvenih mreža. Iako je svestan da ni on ni ekipa nisu pružili očekivanu igru, Saldanja ostaje optimista pred nadolazeći revanš.

Saldanja je na svom Instagram profilu podelio poruku podrške i samopouzdanja, direktno tagujući zvaničan profil Sabaha. U poruci je jasno stavio do znanja da Partizan nije spreman da se predaje i da će se boriti do poslednjeg zvižduka.

„Vidimo se u Beogradu“, napisao je brazilski fudbaler uz emotikon srca, izražavajući veru u tim i u bolji ishod na domaćem terenu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Matheus Saldanha (@1matheussaldanha)

Naravno, komentari ispod Saldanjine poruke bili su raznovrsni. Navijači su pružili podršku ekipi, ali nije izostala ni kritika zbog slabog nastupa u prvoj utakmici.

Nedelja će doneti priliku za delimično iskupljenje kada će Partizan dočekati Radnički Niš na svom terenu. Međutim, pravi test za Saldanju i njegove saigrače uslediće 17. avgusta, kada će na stadionu u Humskoj pokušati da sustignu dva gola zaostatka i ostvare preokret protiv Sabaha, te obezbede svoj nastavak u evropskim takmičenjima.

11
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter