0
Atletika

Veselin Jevrosimovic Zlatna lopta FSS Fudbalski savez Srbije 20.12.2016. Decembar 20. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

PRVI ČOVEK SRPSKE ATLETIKE GOVORIO O CILJEVIMA: ‘Ne radimo bez plana!’

Objavljeno: 11.08.23 u 15:45

Glavni cilj Olimpijske igre.

Srpski altetičari zabeležili su sjajne rezultate na Evropskom prvenstvu do 20 godina, a posebno se ističu Angelina Topić i Adriana Vilagoš. Topićeva je uzela zlato u disciplini skoka uvis, dok je Vilagoš bila najbolja u bacanju koplja. Predsednik  atletskog saveza, Veselin Jevrosimović, govorio je o ovom uspehu, ali i o ciljevima.

 -Mi imamo ciljeve. Ne radimo bez plana. Mi imamo jasno definisan plan. Mi smo uspeli da popularizujemo atletiku. Znači da je vratimo narodu i da zainteresujemo. Jer pre svega vrlo je bitno i da interesovanje javnosti za ovaj naš sport. Jer ako toga nema, nema popularizacije atletike. – započeo je.

Potom je pozvao je sve da posete atletsku dvoranu na Banjici.

-Evo pozivam vas sve da dođete i da posetite našu atletsku dvoranu na Banjici. Puna je dece. To je divno videti. Već ima preko 500 dece. Atletske škole su na svakom ćošku. I to su deca starosti od pet godina pa do 14-15 godina. Plus znači i ovi profesionalni atletičari koji tu treniraju. I to ne može da ne da rezultate. – poručio je on.

Zatim je otkrio glavni cilj.

-Pa sigurno će to biti Olimpijske igre u Parizu sledeće godine. I to nam je sada nekako glavni cilj, da imamo što više ispunjenih normi, a samim tim imamo i mnogo veće šanse za osvajanje medalja. Računamo na Bibića, računamo na Adrianu Vilagoš, naravno, nadam se da će jedna od ovih skakačica uspeti da obori normu, računamo na Sinančevića. – istakao je Jevrosimović.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter