0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

PONOVO NAS OČEKUJE VRELI LETNJI TALAS: Leto se još uvek ne predaje, ali ne brinite tu je bonus koji je će vam pomoći da se rashladite!

Objavljeno: 11.08.23 u 11:40

Prethodnih dana smo imali priliku da se malo rashladimo, ali leto se još uvek ne predaje. Ovog vikenda neće pomoći ni klima, ni ventilator, na bazenima će biti gužva, a more nije baš toliko blizu. Srećom, postoji rešenje za sve naše brige, koje će ulepšati leto i pomoći nam da prebrodimo vrelinu koja nas okružuje.

Naime, ovog leta će nas zapljusnuti talas svežine u vidu promo koda SLOT30, koji sa sobom donosi 30% slot bonusa na prvu dnevnu uplatu depozita, svakog dana do kraja avgusta. Kladionica AdmiralBet je spremila ovu promociju kako bi ublažila crveni meteo alarm u kojem se nalazimo, a rashlađenje je dostupno svima sa otvorenim korisničkim nalogom na AdmiralBet.rs.

Ukoliko nemate otvoren nalog, potrebno je izdvojiti svega nekoliko minuta kako bi kompletirali registraciju, a možete je izvršiti na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, i to nije sve. Odmah po registraciji, svim novoregistrovanim igračima sleduje vreo letnji Bonus dobrodošlice u iznosu od 3.000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah. Pored toga, igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara na uplatu prvog depozita.

Pored navedenih promocija, AdmiralBet je pripremio još mnoštvo drugih aktivnosti za sve ljubitelje slota, igara uživo, virtuala i sportskog klađenja. Jedna od tih je Letnja trka u visinama u najpopularnijoj virtuelnoj igri, Aviator, gde će pored standardne Kiše freebeta svake nedelje 20 pilota koji najduže održe svoje avione u vazduhu podeliti 100.000 dinara. Uz to, svi oni koji vole da se klade na svoje srećne brojeve i omiljene loptice mogu da računaju i na promo kod LUCKY koji garantuje 25% bonusa na prvu dnevnu uplatu depozita, svakog dana, takođe do kraja avgusta. Dodeljeni bonus se može iskoristiti na virtuelnim igrama Lucky Balls i Lucky Greek od Elbet provajdera, kao i Lucky Six, Next Six i Luckyx od Nsofta.

Takođe, s obzirom da se nalazimo u drugoj polovini jula, bitno je podsetiti da svi AdmiralBet igrači imaju novu priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje, ili da poprave svoj trenurni plasman i pređu na viši nivo, čime će poboljšati svoje beneficije. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

Ukucajte promo kod, pokupite slot bonus i uživajte u najboljim slotovima do kraja leta, samo u AdmiralBetu!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter