0
Evrokupovi

FOTO: Twitter screenshot/ AEK F.C. @AEK_FC_OFFICIAL

NOVI DETALJI TRAGEDIJE U ATINI: Osvanule slike ubistva navijača AEK-a! (FOTO)

Objavljeno: 11.08.23 u 17:20

Stravičan zločin je potresao fudbalski svet

Grčke vlasti su intenzivirale istragu povodom ubistva Mihalisa Kacurisa, koje je izazvalo šok i ogorčenje širom zemlje. Iako identitet počinioca i dalje ostaje nepoznat, istragom su svedeni na krug od pet osoba koje se smatraju osumnjičenima.

Kacuris, koji je u petak sahranjen u Atini, postao je tragična figura u priči o navijačkom nasilju. Nedavni haos ispred stadiona AEK-a rezultirao je njegovom smrću, potresavši zajednicu i izazvavši ogorčenje javnosti. Grčki mediji su izvestili da je istraga usmerena na pet osoba koje se smatraju ključnim osumnjičenima.

FOTO: Twitter/Printscreen

Prema saopštenju iz policijskih izvora, identitet petoro osumnjičenih obuhvata trojicu grčkih državljana, jednog Hrvata i jednog Albanca. Njihova uloga i motivi još nisu potpuno razjašnjeni, ali istražitelji su se usredsredili na njih kao moguće počinioce zločina.

U subotu će se tridesetorica optuženika suočiti sa istražnim sudijom kako bi se izjasnili o optužnicama koje su protiv njih podignute. Narednog dana, preostalih 45 uhapšenih će se izjasniti o svojim ulogama u ovom slučaju. Dok se istraga nastavlja, cela Grčka i dalje sa tugom pamti Mihalisa Kacurisa, čiji je tragičan gubitak podstakao duboku zabrinutost za bezbednost sportskih događaja i eskalirajuće navijačko nasilje.

FOTO: Twitter/Printscreen
3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter