0
Fudbal

FOTO: Twitter/Manchester United

DE HEA BLIZU POVRATKA U MADRID: Španac se vraća kući!

Objavljeno: 11.08.23 u 11:20

Ipak bi mogao da nastavi svoju evropsku avanturu.

Sada već bivši golman Mančester junajteda španske reprezentacije, David de Hea, mogao bi da se vrati u Madrid, ali ovog puta ne u Atelitko, već u redove ljutog rivala, Real. On je slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa ‘crvenim đavolima’ gde je proveo 12 sezona i odigrao 545 mečeva i osvojio osam trofeja.

Naime, prvi golman ‘kraljevskog kluba’, Tibo Kurtoa, doživeo je povredu ligamenata na treningu i morao je da se podvrgne operaciji, tako da je sezona za njega već gotova. Kao potencijalna pojačanja na tom mestu pored De Hee, pominju se i Bono, Kepa,  a tu je i dobro poznato ime za Madriđane, Kejlor Navas.

Podsetimo, De Hea je rođen u Madridu, ali je dete Atletika za koji je nastupao od 2009. do 2011. godine i okitio se jednom Ligom Evrope. Tako da bi ovaj potencijalni transfer značio i izdaju ‘jorgandžija, kao što je uradio i Kurtoa, kada je prešao iz Čelsija Real. 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter