0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER - 06: Harry Kane of Tottenham Hotspur looks on during the UEFA Champions League group B match between Crvena Zvezda and Tottenham Hotspur at Rajko Mitic Stadium on November 6, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

TOTENHEM POPUSTIO, SVE JE SADA NA KEJNU: Napadač mora da prelomi hoće li u Bajern!

Objavljeno: 10.08.23 u 11:40

E sad ima priliku za pehar, da li će je prihvatiti.

Hari Kejn i Bajern Minhen glavna su saga kada je sam krem evropskog fudbala ovog leta u pitanju. Naime, tim sa severa Londona je popustio i prihvatio ponudu Bavaraca.

Naime, kako pišu engleski mediji, cena transfera bi trebala da iznosi 100.000.000 evra, uz bonuse, a sada je sve na dvadesetdevetogodišnjem napadaču koji mora da odluči da li želi da menja sredinu.

Već gotovo deset godina Hari je jedan od najboljih napadača sveta, ali poražavajuće zvuči podatak da još uvek nema trofej u karijeri, a sada ima savršenu priliku da ode u klub u kome je to više nego obaveza.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter