0
Domaći fudbal

Fudbal Super liga season 2016-2017 Radnicki (Nis) v Vozdovac Radnicki stadion Nis, 25.02.2017. foto: Sasa Djordjevic/Starsportphoto ©

RADNIČKI NE MOŽE NIKOGA DA REGISTRUJE: Dug za igrača koji je odigrao manje od 2 sata fudbala prepreka!

Objavljeno: 10.08.23 u 11:06

Verovali ili ne.

Radnički iz Niša jako loše je krenuo u novu sezonu, pa su tako u uvodna dva kola pretrpeli i dva poraza, od drugoplasiranog i trećeplasiranog tima ruku na srce, ali igra je mnogo više za brigu od samih rezultata.

Pa tako sada Nišlije imaju i novi problem jer se zbog dugovanja Giorgiju Papunašvili Disciplinska i etička komisija Fudbalskog saveza Srbije mu je po nalogu Fife uvela zabranu registrovanja novih igrača dok se ne regulišu troškovi, saznaje MozzartSport.

Naime, isti izvor navodi, da ni sam dug nije prevelik, ali je ofanzivni vezni odigrao manje od 120 minuta za radnički, uz neznatan učinak na terenu, što je po samo sebi alarmantno za sakuting službu tima sa Čaira, koja je sebi dozvolila takvu grešku.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter