1
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan

JOVANOVIĆ SPASAO CRNO-BELE: Sabah bolji rival u prvom poluvremenu! (FOTO)

Objavljeno: 10.08.23 u 18:50

U igri ekipe Igora Duljaja nedostaje završni pas! 

Tačno u 18 časova u prestonici Azerbejdžana na teren su predvođeni sudijom Đorđijem Kruašvilijem istrčali fudbaleri Sabaha i Partizana. Utakmica trećeg kola kvalifikacija za plasman u grupnu fazu Lige konefrencija igra se na ‘Bank Respublika Areni‘.

Posle 45 minuta borbe rezultat je 0:0.

Visent Til je prvi pokušao da zatrese mrežu Partizana! Najmlađi debitant u istoriji reprezentacije Luksemburga šutirao je u trećem minutu preko gola sa oko 30 metara udaljenosti.

U jako ranoj fazi meča, krajnje neobično, opomenut je Kristijan Belić žutim kartonom. Domaći su dobili slobodan udarac, a Bojan Letić je šutirao visoko iznad prečke.

Til je u osmom minutu propustio veliku priliku. Letić je probio po levom boku i sjajno centrirao u petarac, ali Til je propustio zicer situaciju.

Saldanja je pokušao u 12. minutu iz velike udaljenosti, ali njegov udarac lakšeg intezizeta bio je lak posao za čuvara mreže domaćeg tima.

Zapretio je Sabah ponovo u 18. minutu, Til je šutirao sa ivice kaznenog prostora pravo u ruke golmanu!

Domaći tim je većinski kontrolisao dešavanja na terenu, u nekoliko navrata su bili blizu gola, ali Partizan je parirao.

Aleksandar Jovanović je spasao crno-bele u sudijskoj nadoknadi! Nakon udarca iz ugla glavom je šutirao Nurijev, ali golman je perfektno reagovao. Odbila se lopta do domaćih, ali još jednom je Jovanović bio na visini zadatka.

Do kraja prvog dela igre nije bilo promene rezultata.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter