0
Evrokupovi

FOTO: Printscreen/Twitter

JEZIV DETALJ UBISTVA U ATINI: Kolonu Hrvata koji su ubili navijača AEK-a predvodio je Albanac!

Objavljeno: 10.08.23 u 13:20

Njih trojica su uhapšeni pod sumnjom da su pomogli Bed Blu Bojsima

Grčka policija je udarila snažan udarac nasilju i huliganizmu, uhapsivši trojicu sumnjivih organizatora krvavih nereda koje su huligani zagrebačkog Dinama izazvali u Atini. Ova brutalna eskalacija događaja izazvala je zabrinutost međunarodne javnosti, a sada se traga za odgovornima.

Prema informacijama grčkih medija, uhvaćeni su grčki huligani koji su navodno predvodili hrvatske nasilnike ka naselju Nova Filadelfija, gde su izazvali haos i nasilje. Uhapšeni su 26-godišnji B.T, 27-godišnji T.I., koji je već bio hapšen zbog povezanosti sa kriminalnom organizacijom pre godinu dana, i 22-godišnji grčki državljanin albanskog porekla L.E. Kod poslednjeg su pronađeni noževi, a mobilni telefoni su im zaplenjeni kako bi se istražili mogući tragovi u razgovorima koji bi mogli otkriti više detalja o ovom nasilnom incidentu.

Policija je otkrila i zlokobnu dasku sa ekserima na kojoj su pronađeni tragovi krvi i trenutno ispituje njen poreklo. Uzimanje DNK uzorka je naređeno kako bi se utvrdilo da li pripada nekome od uhapšenih.

Podsetimo, neredi su eskalirali uz pomoć pristalica Panatinaikosa, sa kojima su huligani iz Dinama imali neobično savezništvo. Ovaj slučaj ukazuje na ozbiljnost problema huliganizma u fudbalu i potrebu za odlučnim merama kako bi se sprečili budući nasilni incidenti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter