6
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan

DULJAJ PREUZEO ODGOVORNOST: ‘Mora bolje – Isključivo moja krivica!’ (VIDEO)

Objavljeno: 10.08.23 u 20:54

Zaista loš nastup njegove ekipe.

Tačno u 18 časova u prestonici Azerbejdžana na teren su predvođeni sudijom Đorđijem Kruašvilijem istrčali fudbaleri Sabaha i Partizana. Utakmica trećeg kola kvalifikacija za plasman u grupnu fazu Lige konefrencija završena je rezultatom 2:0 u koristi domaćeg tima. Nakon meča svu krivicu na sebe preuzeo je trener Partizana – Igor Duljaj:

‘Mora bolje. Ušli smo veoma loše u utakmicu i oni su nas zasluženo pobedili. Šutnuli smo samo nekoliko puta i ovo je isključivo moja krivica i moja odgovornost. Sve što imam igračima da kažem, reći ću u svlačionicu.’ – rekao je Duljaj i potom dodao:

FOTO: FK Partizan

‘Kalulu je imao neku malu povredu, bio je planiran da uđe, ali smo razmišljali da li da krene, pa ako ne bude mogao da izađe, pre nego da uđe, pa opet izađe. Nije ni to problem, problem je kako smo ušli u utakmicu, ali opet kažem, krivica je na meni. Bolji odnos je ključan za revanš i to će biti sigurno.’ – zaključio je trener Partizana.

1
19
6 Komentara
  1. Boze pa dokle vise eksperimenti na Partizanu , Duljaju uz duzno postovanje kao bivsem fudbaleru a kao treneru idi u kuac ili si stvarno slep da ne vidis Severina i Kalulu pojma nemaju a uz to snage nista tek za 15 minuta Sveta kao i obicno panicar i kiksara sta je ovo zar vi da unistite nas voljeni klub zasto mali Trifunovic nije usao kao i Mircetic neka se kale a ne pevacica Severina i onaj celo Cari Caplin. Cemu li se nadate u revansu bice prazan stadion zbog revolta niste autoriteti ocito mora neko da lupi sakom o sto da kaze dosta komedije sada ciscenje. Matori Vucelicu kornjaco i ti Glazuro idite vise nemoj da cekate da to urade navijaci bolece vas mnogo!!!

    3
    0
    Odgovori
  2. Aco svaka čast na odradjenoj utakmici, pokazao si ko je profesionalac i pravo pojačanje!!! Za penal si uspeo da isprovociras, ali dzabe ovi tvoji navijaju za tebe umesto da izadju u blok!!!

    3
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter