1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BAHAR PRED MLADOST: Trener Crvene zvezde otkrio na koga neće moći da računa u Lučanima! (VIDEO)

Objavljeno: 10.08.23 u 14:35

Postoje određeni kadrovski problemi

Crvena zvezda će u okviru trećeg kola Superlige Srbije gostovati Mladosti u Lučanima u petak od 18 časova i 55 minuta, a očekivanja pred novi izazov izneo je Barak Bahar.

– Biće teška utakmica, igramo kao gosti po prvi put ove sezone i to protiv tima koji ima četiri osvojena boda iz prva dva kola. U prvom meču su sa 10 fudbalera igrali 90 minuta, i nisu izgubili, tako da, očekujem tešku utakmicu, ali želimo da nastavimo u ovom ritmu i odigramo dobar meč – počeo je Bahar

Bez Ivanića i Kataija sutra…

– Neću moći da računam na Ivanića, ali već od sledećeg meča će moći da igra. Katai se vraća lakšim treninzima, nadam se da će uskoro početi da radi u punom režimu.

Nastoji Bahar da upozna svakog rivala koji će očekivati Zvezdu u aktuelnoj sezoni.

– Priprema utakmice izgleda isto, ali se adaptiramo na rivala, u zavisnosti od njihovih vrlina i mana. Mladost je dobra i iskusna ekipa, a imaju i mlade i talentovane igrače, ujedno su i dobri na prekidu, tako da moramo da budemo spremni i pobedimo. Gledao sam utakmice svih ekipa u Superligi, moramo, moj stručni štab i ja, da što bolje da naučimo timove u Srbiji. Posebna pažnja je kada radimo analizu za meč, tako da znamo sve o njima i hoćemo to da pokažemo sutra.

I sutra ćemo na terenu videti najboljih 11 Zvezdinih.

– Imamo kombinaciju mladih i iskusnih igrača, ali to nije bitno, ne gledam godine, već to da meč počne 11 najboljih igrača i da nastavimo u tom ritmu, te da dodatno napredujemo.

Zadovoljan je Bahar odnosom svih igrača, ali veruje u njihov napredak.

– Svi igrači imaju uspone i padove u toku igre, ono što vidim kod Mitrovića je da se trudi, bori i zalaže, tako da sam zadovoljan, ali očekujem da svi napreduju – podvukao je Bahar.

5
0

1 Komentara

  1. Mladost igra dobro i nije naivna a nema ni Cergine insajdere koliko znam koje je ona rasporedila po celoj SLS i koji za nju odradjuju penale,grube greske isl…. ako joj ne krene dobro u mecu. U ova dva meca do sada se to upravo desilo. Vreme je da se pocne igrati koliko toliko posteno!? Ovaj Barak je umislio da je Murinjo,polako ,stici ces ti majstore u 9.kolu na osvestenje.!

    0
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter