0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ŽORŽ I POSLE UBEDLJIVE POBEDE NE OTPISUJE TSC: ‘Nije gotovo, nismo uspeli održati intenzitet kojim smo počeli utakmicu!’ (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 09.08.23 u 17:20

Da li Topolčani mogu do iznenađenja?

Fudbaleri Brage TSC-a su sinoć odmerili snage u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona, a portugalski tim je slavio ubedljivim rezultatom 3:0. I pored ubedljivog poraza, četa Žarka Lazetića je pokazala da ima kvalitet, ali su presduile individualne greške. Izabranici Artura Žožra će na ‘TSC Areni’ koliko se čini imati lakši deo posla.

Međutim, sa tim se ne slaže trener Brage, koji je rekao da nisu uspeli da održe intezitet kojim su počeli utakmicu.

-Smetaju mi takve opaske, čini mi se da su komentari bez ikakvog smisla. Ono što smo slabije uradili protiv TSC-a jeste da nismo uspeli održali intenzitet kojim smo počeli utakmicu, ali sam veoma zadovoljan, rezultatom i učinkom ekipe. – započeo je.

Istakao da je u ovim kvalifikacijama sve moguće i da ništa nije gotovo.

-U ovim kvalifikacijama nikad ne možete da tvrdite da je gotovo. Siguran sam da u TSC razmišljaju kako ništa nije izgubljeno. Revanšu ćemo pristupiti jednakom odlučnošću i stavom. Probaćemo da i u Srbiji budemo koherentni, da pobedimo i na gostovanju. – poručio je Žorž.

FOTO: Twitter/SC Braga

Govorio je i o igri svog tima.

Svideli su mi se intenzitet i posvećenost ekipa tokom celog meča, uz veliku nadmoć i dominaciju tokom 90 minuta i veoma dobrih prvih pola sata. Dopala su mi se izdanja svih novajlija, posebno Žose Fonta i Vitora Karvalja. Zalazar je ušao u fazi utakmice kad je trebalo da imamo više kontrole sa loptom, a i on je opravdao očekivanja. Napravili smo sjajan kolektivni prikaz, pokazali čvrstinu i ambiciju kako bismo ostvarili rezultat koji nam omogućava malo komfora. – naveo je.

Kazao je da ne voli da hvali pojedince, već se bazira na koletkiv.

-Ne volim da govorim o pojedinačnom učinku, to prepuštam novinarima. Više sam posvećen kolektivnoj analizi, a ona je pokazala da smo imali dosta igrača na visokom nivou. – jasan je on.

Na kraju se dotakao i podrške navijača.

-Naši navijači su nam pružili snažnu podršku, koju se nadam da će ponoviti tokom cele sezone, jer je fundamentalna za naša stremljenja. – zaključio je Artut Žorž.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter