0
Fudbal

FOTO: Paris Saint-Germain @PSG_inside/ Twitter

U PARIZU RADIKALNE PROMENE: Enrike otpisao dugogodišnji dvojac! (FOTO)

Objavljeno: 09.08.23 u 18:50

Da li će PSŽ konačno do Lige šampiona?

Novopečeni trener Pari Sen Žermena, Lusi Enrike doneo je odluku da više ne računa na Nejmara Marka Veratija. Brazilac takođe bio ma ovog kluba da želi da ode pre nego što mu istekne ugovora. On je u Pariz stigao 2017. godine iz Barselone za rekordnih 222 miliona evra i od tada je zabeležio 173 mečeva i postigao 118 golova.

FOTO: Twitter/@PSG_inside

Nejmar je u prošloj sezoni odigrao tek 29 susreta i bio precizan 18 puta, a iz uprave su nezadovoljni njegovim ponašanjem. On bi mogao da se vrati u Barselonu, a verovanto bi bio deo trampe sa Dembelea, koji je na pragu potpisa za PSŽ. Dok je Verati tu već čutavu deceniju.

FOTO: Paris Saint-Germain@PSG_English/Twitter

On je bio među prvima došao kada su čelnici ovog kluba krenuli u novi projekat, ali je španski stručnjak sada odlučio da je on višak. Verati je za PSŽ odigroa 416 mečeva i postigao 11 golova, a prošle sezone upisao je 37 nastupa, ali je bio bez pogotka.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter