1
Evrokupovi

FOTO: Screenshot

POJAVILE SE JEZIVE INFORMACIJE O SMRTI GRKA: „Neonacisti mu nisu dali ni da pobegne!“

Objavljeno: 09.08.23 u 09:49

Poznati i potresni detalji.

Stravičan događaj je zadesio Grčku kada su se sukobili navijači AEK-a DInamo Zagreba, a posledice tog incidenta je smrt jednog od navijača atinske ekipe. On je više puta uboden nože od strane ‘bed blu bojsa‘, potom je hitno prebačen u bolnicu, ali doktori nisu mogli da ga održe živim. Sada su se pojavile i jezive informacije u grčkim medijima o samoj tragediji.

– Ostali navijači, bili su oko stadiona od 19 časova, i to nakon poziva vođa navijača da čuvaju stadion, jer su obavešteni o dolasku „Bed Blu Bojsa“. 

– Nesrećni momak je sedeo u kafiću u blizini stadiona oko 23 časa, kada se pojavilo oko 150 neonacističkih huligana zagrebačkog Dinama. Pokušao je da pobegne, kada je naleteo na „čopor“ ubica.

– Tada je zadobio smrtonosnu ranu na ruci, koja je pogodila arteriju, što je rezultiralo nekontrolisanim krvarenjem, a kasnije je ustanovljeno da je imao i modrice na licu i glavi. U svedočenjima se navodi da je ranjen nožem tipa „karambit“, zakrivljenim nožem nalik onom kojim je ubijen i Alkis Kampanos – navodi se u tekstu grčkog portala.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

5
4

1 Komentara

  1. Nisu to neonacisti, nego klasične ustaše. Ne uljepsavajte. I hoće li neko krenuti okrivljivati proustaski orijentisanu evropu koja cuti,I koja pušta grke da se sami suoče sa problemom ulaska ustaša u njihovu zemlju?

    10
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter