0
Košarka

FOTO: STARSPORT

POCEKO: ‘Pobedili smo jedan od najjačih timova u Evropi! Ne poznajem bolju osobu od Danilovića!’

Objavljeno: 09.08.23 u 22:20

Italijan u superlativu govorio o srpskoj košarci!

Košarkaška reprezentacija Srbije poražena je na drugom meču Akropolis kupa u Grčkoj. Izabranici Svetislava Karija Pešića izgubili su od Italije, rezultatom 89:88.

Po završetku utakmice oglasio se selektor italijanskog tima, Đanmarko Poceko. 

FOTO: STARSPORT

 

– Čestitam Srbiji, igrali su snažno. Oba tima su igrala snažno. Bilaje ovo prijateljska utakmica. na kraju sam srećan jer smo se borili protiv jednog od najboljih timova Evrope. Srbija je jedan od najboljih timova sa legendom Pešićem – istakao je Italijan i nastavio: 

– Moji momci su ponosni, pomažu jedni drugima, vole da igraju za nacionalni rim, posebno u ovom momentu kada je manje-više sve biznis. Oni igraju besplatno, vežbaju i bore se. Poštujem moje igrače, tim, kao i Savez, jer su nas postavili u poziciju da damo sve od sebe.

Poceko je potom još jednom istakao koliko poštuje našu selekciju i kompletnu srpsku košarku. 

– Poštujemo Srbiju puno. Svi igrači Italije. Imamo mnogo stranaca koji igraju u Italiji. Danilović je neverovatna osoba, najbolja koju poznajem. Tu su Bodiroga, Rebrača, Paspalj… Kada god se takmičimo protiv Srbije moji igrači daju sve od sebe i igraju 100 posto. Zaista sam srećan danas jer smo igrali sa 12 igrača i svi su dali svoj doproinos. Srećan sam jer Polonara nije u najboljoj formi ali raste,tu je i Spisu, kao i mlađi koji nam daju energiju. Tu su Spanjolo, Proćida, severini… Takođe, imamo i budućnost kao nacinalni tim, to me raduje,.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter