1
Domaći fudbal

Nemanja Motika (L) and Endre Botka Crvena Zvezda v Ferencvaros TC during the UEFA Europa League group H match Season 2022/2023 match at stadium Rajko Mitic on October 06, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NEMANJA MOTIKA PO PRVI PUT OTVORENO: ‘U Zvezdi mi je mnogo obećano, a ništa što su obećali nisu održali!’

Objavljeno: 09.08.23 u 13:55

Vidno nezadovoljan tretmanom u Zvezdi

Talentovani krilni fudbaler Nemanja Motika svojevremeno je prešao iz minhenskog Bajerna u redove Crvene zvezde. Nije se najbolje snašao, a po odlasku u Austriju, odlučio je ‘otvori dušu’ i ispriča svoju stranu priče:

‘Ovde mi je vrlo dobro. Ovde je mentalitet sličan kao i u Nemačkoj ili Austriji, nije kao na Balkanu. Kada sam prešao iz Bajerna u Zvezdu, tranzicija na novu sredinu mi je bila teža. Ljudi u Beogradu su se ponašali potpuno drugačije.’ – rekao je Motika i potom nastavio:

Nemanja Motika Crvena Zvezda – Koper, prijateljska trening utakmica Belek, Antalija, Turska, Jan. 21 2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

‘Mnogo toga mi je obećano tamo, ali ništa što su obećali nisu održali. Imao sam minutažu ali mnogo manju nego što sam zaslužio. Na treningu su me mnogo hvalili. uvek su govorili da su zadovoljni kako radim. Takođe sam se super slagao sa saigračima i super uklopio u tim. Ali i dalje nisam dobijao pravu šansu. Nije bilo objašnjenja za to. Nisam to razumeo i nikada neću razumeti. To me je baš rastužilo ali Zvezda i daljj ostaje moj omiljeni klub.’ – rekao je talentovani fudbaler.

Motika trenutno nastupa za Austriju Lušteanu i pruža zadovoljavajuće partije.

15
5

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter