0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

NE SMIRUJU SE STRASTI: Oglasili se navijači Dinama! (FOTO)

Objavljeno: 09.08.23 u 15:15

Jezive scene su zadesile Grčku.

Juče je jeziva tragedija zadesila Atinu kada je u sukobu navijača AEK-a Dinama nastradao 29-godišnji Mihalis Kacuris. Sinoć su ova dva tima trebala da igraju kvalifikacije za Ligu šampiona,  međutim zbog ovog incidenta koji se dogodio, ovaj duel je odložen za 18. ili 19. avgust.

Podsetimo, Evropska kuća fudbala je ovaj susret proglasila visokorizičnim i zabranila prisustvo ‘Bed Blu Bojsa’. Razlog ovakve odluke je to što su Zagrepčani pobratimljeni sa navijačima Panatinaikosa, ali su se navijaču gostujućeg tima odupreli ovoj naredbi.

Ovaj sukob desio se u naselju Nova Filadelfija, u blizini stadiona ‘OPAP Arena’, Grci krive Hrvate za ono što se dogodilo. Organi reda su uhapsili preko 100 huligana. Ipak pojedini tamošnji mediji tvrde da je Kacuris stradao od strane navijača Panatinaikosa. 

Povodom optužbi navijači Dinama su se oglasili i postavili sliku na instragram profilu gde se vidi kako na tribinama drže precrtan nož i time šalju određenu poruku.

1
15
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter