0
Košarka

Nikola Milutinov Serbia - Italy, FIBA Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, round of 16, Srbija - Italija 11.9.2022. Berlin, Germany photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MILUTINOV ISKREN: ‘Teško je bez Jokića, ali imamo Bogdanovića!’

Objavljeno: 09.08.23 u 12:21

Nije lako bez Jokića.

Učešće na Akropolis kupu Srbija je otvorila pobedom nad domaćinom. Obe selekcije na Mundobasket idu bez svojih najboljih igrača, Janisa Adetokumba i Nikole Jokića. Iako Srbija ima i bez ‘Jokare’ odličan tim, svesni su svi koliko on fali:

‘Uvek je teško igrati bez igrača poput Nikole Jokića i Janisa Adetokumba, jer je njihovo odsustvo nemoguće nadoknaditi. Ali tako stoje stvari i moramo poštovati njihove odluke. Ne možemo gledati unazad, samo napred. Igrači koji su ovde moraju da odrade svoj posao najbolje što mogu. Makar imamo Bogdanovića. On je naš lider i najvažniji igrač u napadu.’ – rekao je reprezentativac Srbije, Nikola Milutinov, koji je potom dodao:

FOTO: KSS

‘Naš glavni cilj je da se plasiramo na Olimpijske igre u Parizu, ali to će biti veoma teško, put je dug. Moramo biti skromni, da idemo korak po korak do tada. Mnogo je opasnih timova na Svetskom prvenstvu. Mnogo je dobrih timova na Svetskom prvenstvu, ne mogu da izdvojim favorita. Ali mi sigurno nismo jedan od favorita.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter