1
Evrokupovi

Žarko Lazetić (FOTO: Starsport)

LAZETIĆ NAKON PORAZA U PORTUGALU: Nećemo odustati, oni su kao Zvezda i Partizan u Srbiji! (VIDEO)

Objavljeno: 09.08.23 u 08:35

Ako ništa, može biti solidan meč u Srbiji.

Braga je rutinirala viceprvaka Srbije, TSC u Kamenolomu, ali pored kontrole meča od strane domaćina, naš predstavnik je pokazivao na momente da poseduje određen kvalitet. Nakon meča šef struke Lavova, Žarko Lazetić, rekao je sledeće.

Čestitam Bragi na zasluženoj pobedi. U fudbalu, sportu, nikada ne smete da se predati, tako da nećemo da kažemo da je sve izgubljeno za nas. Žao mi je što smo primili treći gol, olakšali smo protivniku i to u delu utakmice kada smo igrali bolje. U drugom poluvremenu smo bili bolji nego u prvom. Čestitao bih mojim igračima, dali su sve od sebe protiv velikog protivnika. Da bi se pobedilo nije dovoljno samo to želeti. Braga je pokazala da je ekipa sa mnogo kvaliteta, sa igračima visoke klase, vrednosti i potencijala. Ona je kao Zvezda i Partizan u Srbiji“, rekao je Lazetić posle utakmice.

 

To je hipotetičko pitanje. Ali, jasno je da bi nam taj gol dao krila, u utakmici u kojoj nismo lako stvarali šanse. I kada je najzad napraviš, moraš da postigneš gol. Da budemo realno, imali smo tu veliku šansu za kojom možemo da žalimo, ali imala je i Braga još dobrih prilika“.

Poručio je još jednom trener srpskog tima da timu nema šta da zameri.

Ne mogu da kritikujem moje igrače. Igrali su protiv rivala koji ima sjajne igrače, sjajan kvalitet, kao što je, na primer, Al Musrati, koji je imao fantastičnu utakmicu. Nije izgubio loptu, a pored toga je u defanzivi bio sjajan“, istakao je Lazetić.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

1
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter