0
Fudbal

FOTO: Screenshot

GRCI ISTERUJU PRAVDU: Evo za šta su sve krivi Hrvati!

Objavljeno: 09.08.23 u 18:05

Ne smiruju se strasti.

Grčkoj se juče desila jeziva tragedija kada je u sukobu navijača AEK-a Dinama nastradao 29-godišnji Mihalis Kacuris. Ove ekipe su sinoć trebale da odigraju meč u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona, ali zbog svega što se desilo ovaj duel je odložen za 18. ili 19. avgust.

UEFA je ovaj susret proglasila visokorizičnimi zabranila prisustvo ‘Bed Blu Bojsa’. Razlog ovakve odluke je to što su Zagrepčani pobratimljeni sa navijačima Panatinaikosa, ali su se navijači gostujućeg tima odupreli ovoj naredbi. Ovo se sve desilo u naselju Nova Filadelfija, u blizini stadiona ‘OPAP Arena’, Grci krive Hrvate za ono što se dogodilo.

Organi reda su uhapsili preko 100 huligana, međutim, Grci tvrde da je Kacuris stradao od strane navijača ‘zelenih’. Navijača Dinama su se oglasili i negirali sve ove optužbe uz objavljenu sliku precrtanog noža i time poslali određenu poruku. Ono što im se stavlja na teret su sledeće stavke.

Krivična dela s kojima se osumnjičeni suočavaju su:

ubstvo sa namerom
– učešće u zločinačkoj organizaciji
– eksplozija
– posedovanje eksploziva.

Prekršaji koji im se stavljaju na teret su:

narušavanje mira

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter