0
Evrokupovi

FOTO: Screenshot

BORJAN ČEKA STAROG DUŽNIKA: Može li golman Kanade da ovaj put izbaci tim sa Karmela!?

Objavljeno: 09.08.23 u 09:14

Prošle godine je čak odbranio i penal.

Nije Makabi iz Haife bauk bio ni prošle godine, Zvezda je 45 minuta imala sve u svojim rukama, čak i odbranjen penal Milana Borjana, ali ipak pad koncentracije veznih fudbalera, doveo je do kontre i gola duboko u nadoknadi koji je sve promenio.

Ipak, golman selekcije Kanade, ove sezone, prve nakon šest godina u Zvezdi, ima poprilično nostalgičan žreb. Najpre ga je on spojio sa boljim iz duela Makabija i Šerifa, gde su Zeleni prošli dalje, a u potencijalnom plej-ofu Borjana čeka još jedan stari znanac, Jang Bojs, sve su to rivali sa kojima je Zvezda igrala u kvalifikacijama za elitu.

Ipak, neće ni ovaj korak biti lak, Barak Bahar je ostavio podmazanu mašineriju u Izraelu, koja je praktično napravila veliki preokret i eliminisala Šerif koji je nadigrao Partizan prošlog proleća, tako da je ekipa iz Izraeala za sve osim za potcenjivanje. Čak štaviše, Slovan je taj koji u prva dva kola ima velike oscilacije u igri, i trebaće Slovacima svaka pomoć Milana Borjana kako bi se nadali prolasku dalje.

Meč možete gledati na AreniSport Premium 1 od 20.30 časova.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter