0
Košarka

FOTO: KSS

SRBIJI PREDNOST NA POLUVREMENU: Vrlo ujednačen susret na startu Akropolis kupa!

Objavljeno: 08.08.23 u 19:43

Za sada vrlo neizvestan susret.

Srbija danas startuje na Akropolis kupu u Grčkoj. Rival izabranika selektora Karija Pešića biće domaća reprezentacija, a meč je počeo od 18.45. Pre početka utakmica održan je minut ćutanja za tragično nastradalog navijača juče u Atini.

Naša reprezentacija danas je nastupila bez Stefana Jovića, koji je imao manje bolove, pa ništa nisu želeli da rizikuju. Selektor Pešić je za ovaj susret izabrao sledećih 12 igrača:

FOTO: KSS

Bogdanović, Avramović, Nedović, Gudurić, Marinković, Radanov, Dobrić, Davidovac, Petrušev, N. Jović, Ristić, Milutinov, Simanić.

Utakmica je počela malo sporije na obe strane terena, tačno se videlo da su obe selekcije u grču, jer je tek početak priprema. Rezultat je konstantno bio blizak, ali su izabranici selektora Karija Pešića uspevali da održe prednost i polako je grade.

FOTO: KSS

Posebno raspoložen u prvom poluvremenu bio je novi-stari centar OlimpijakosaNikola Milutinov, koji je i prvi postao dvocifren na ovom meču.

Srbija – Grčka 39:35

 

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter