0
Košarka

FOTO: KSS

SRBIJA POBEDOM OTVORILA AKROPOLIS KUP: Grčka imala priključak, ali naši momci prejaki za domaćina! (VIDEO)

Objavljeno: 08.08.23 u 20:49

Veoma bitna pobeda za naše momke, kada je samopouzdanje u pitanju.

Srbija danas startuje na Akropolis kupu u Grčkoj. Rival izabranika selektora Karija Pešića biće domaća reprezentacija, a meč je počeo od 18.45. Pre početka utakmica održan je minut ćutanja za tragično nastradalog navijača juče u Atini.

FOTO: KSS

Utakmica je počela malo sporije na obe strane terena, tačno se videlo da su obe selekcije u grču, jer je tek početak priprema. Rezultat je konstantno bio blizak, ali su izabranici selektora Karija Pešića uspevali da održe prednost i polako je grade.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sport Klub (@sport.klub)

Posebno raspoložen u prvom poluvremenu bio je novi-stari centar OlimpijakosaNikola Milutinov, koji je i prvi postao dvocifren na ovom meču. Srbija je na poluvremenu imala prednost od četiri poena.

FOTO: KSS

Sredinom treće deonice Srbija je uspela da ‘slomi’ otpor Grčke i po prvi put dođe do dvocifrene prednosti. Veoma raspoloženi za igru bili su Bogdanović i Ristić, delovali smo iz momenta u momenat sve bolje, uz nekoliko loših reakcija u defanzivi. Ipak, konsolidovao sa domaćin malo i nakon tri deonice Srbija je imala prednost od devet poena.

Grci su mnogo bolje otvorili poslednju deonicu i približili se našoj selekciji na nekoliko poena zaostatka, a nedugo potom i poravnali rezultat. Uspela je Srbija ubrzo da se izdigne iz te mini krize i ponovo povede.

GRČKA – SRBIJA 64:71

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter