0
Košarka

FOTO: STARSPORT

BOGDANOVIĆ: ‘Imamo Milutinova, ne razmišljamo sada o Jokiću i Vasi!’

Objavljeno: 08.08.23 u 23:25

Sjajno izdanje NBA asa!

Košarkaška reprezentacija Srbije napravila je sjajan rezultat na startu Akropolis kupa! Izabranici legendarnog Svetislava Karija Pešića nadigrali su domaću selekciju Grčke rezultatom 71:64 i tako zabeležili još jedan trijumf u nizu tokom pripremnog perioda.

Pred grčke medije nakon susreta izašao je kapiten naše reprezentacije, Bogdan Bogdanović. 

-Trenutno je hemija u timu najvažnija i na tome radimo. Tek smo odigrali jednu pripremnu utakmicu, a Grci i mi se dobro poznajemo – istakao je Bogdanović i odgovorio na pitanje novinara iz Grčke o tome kako se tim prilagođava na odsustvo Nikole Jokića i Vasilija Micića:

-O tome ne mislimo sada. Pre smo razmišljali o toj temi. Imamo dobre igrače, kao što je Milutinov. Ne žalimo zbog toga što momci ne igraju, niti mislimo da ćemo zbog toga biti eliminisani brzo. Mi se takmičimo i razmišljamo pozitivno. Kada neko izostane, to je dobra prilika da se dokažu momci koji u suprotnom ne bi dobili mnogo minuta – poručio je kapiten naše selekcije. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter