0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ŠTA JE SA KANGOM? Barak Bahar progovorio o statusu Zvezdine legende!

Objavljeno: 07.08.23 u 09:50

Za sada ga nema u sistemu koji forsira Izraelac

Novi fudbalski vetrovi doneli su svežinu i promene u Crvenu Zvezdu, koja je pod dirigentskom palicom novog trenera Baraka Bahara uletela u sezonu Superlige sa nezapamćenom strašću i energijom. Navijače su već navikli na ubedljive pobede sa visokim rezultatima 4:0 ili 5:0, što je postalo zaštitni znak Baharovog pristupa.

Ovaj izraelski strateg napravio je značajne rezove u timu kako bi postavio svoju viziju igre. Rastanak sa dosadašnjim kapitenom Milanom Borjanom, kao i povlačenje dugogodišnjih „vojnika“ crveno-belih Marka Gobeljića i Slavoljuba Srnića iz rotacije, jasno su signalizirali da je Bahar rešio da sprovede promene koje smatra neophodnim za novu fazu kluba.

Jedna od značajnih promena je i odsustvo Gelora Kange iz tima. Gabonac je bio ključni vezista Crvene Zvezde tokom prethodnih sezona, ali je Baharov pristup doneo transformaciju u njegovu ulogu.

Kada budem mislio da će biti potrebno da igra, on će igrati, što važi i za druge igrače – rekao je Zvezdin trener.

Kanga ove sezone još nije nastupio za crveno-bele, a za Zvezdu je u dva mandata (2016-18, pa od 2020) ukupno odigrao čak 187 utakmica, dao 40 golova i sabrao 57 asistencija.

22
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter