0
Fudbal

FOTO: Twitter/ Visel Kobe

SRBIN DOVODI INIJESTU NA BLISKI ISTOK: Španski mađioničar ipak neće kod drugara iz Barselone! (VIDEO)

Objavljeno: 07.08.23 u 19:05

Nova transfer bomba.

Nekadašnji reprezentativac Španije i bivši fudbaler Barselone, Andres Inijesta ovog leta je napustio Visel Kobe, pošto mu je istekao ugovor. On je u ovaj japanski klub stigao iz katalonskog giganta 2018. godine, a odigrao je 134 susreta i bio precizan 26 puta.

Nakon što je doneo odluku da više ne nastupa za Visel Kobe, špekulisalo se da će završiti karijeru, a onda se pojavila vest da će krenuti stopama svojih saigrača iz Barselone, Mesija, Busketsa Albe i potpisati za Inter iz Majamija. Međutim, to se neće dogoditi, jer kako Telegraf saznajeInijesta je blizu potpisa za klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

On će preći u Emirejts, a na taj poduhvat najzalužniji je menadžer to kluba, Milan Mirić. Takođe, u timu postoji još jedan Srbin, a to je nekašanji fudbaler Partizana, Rada Vojvodine, Uroš Vitas. Španski čarobnjak je več na svom instagram profilu najavio svoje naredno mesto boravka, ali nije detaljisao.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andres Iniesta (@andresiniesta8)

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter