0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

SKRIVENA MOGUĆNOST KOJA JE DOSTUPNA U CELOJ SRBIJI, A DA TOGA NISMO NI SVESNI: Evo šta tri vodeće platne institucije imaju zajedničko!

Objavljeno: 07.08.23 u 16:00

Svakodnevno se susrećemo sa situacijama kada su nam neophodne usluge koje pruža prosečna menjačnica, ili neka druga platna institucija, a da nismo ni svesni  toga, niti u kojoj meri ih koristimo. Ko zna koliko se samo puta svima onima koji prate sport i vole da povremeno odigraju tiket dogodilo da se bliži početak nekog bitnog meča za koji tačno znaju šta treba odigrati, ali da nemaju dovoljno sredstava na svom nalogu.

Stvar se dodatno komplikuje ako je kraj meseca, pa ni stanje na kartici nije baš najsjajnije, što otežava transfer novca sa kartice na nalog, a veliki broj ljubitelja hotsport prognoze ni ne voli da povezuje svoju platnu karticu sa korisničkim nalogom. Srećom, rešenje za to je veoma jednostavno, a može se naći u bankama, menjačnicama, pa čak i na trafikama.

Usluga uplate depozita na online naloge za klađenje je sve popularnija među menjačnicama i drugim platnim institucijama, kao i među ljubiteljima sportskog klađenja. Jedna od glavnih prednosti je ta što se menjačnice nalaze na svakom koraku širom Srbije, pa je velikom broju igrača lakše da nađu najbližu menjačnicu nego kladionicu u kojoj bi mogli da dopune svoj korisnički nalog.

Sa tim u vidu, AdmiralBet je ostvario saradnju sa Alta Pay, Payspot i A Vaučer platnim institucijama, što je vidno olakšalo uplatu depozita svim svojim igrača. Na nekoliko stotina lokacija širom Srbije ljubitelji igara na sreću mogu besplatno da produže zabavu tako što će brzo i lako dopuniti svoje AdmiralBet koriničke naloge.

Kao što je prethodno rečeno, ova usluga je potpuno besplatna, bez dodatne provizije, a deponovana sredstva se odmah prebacuju na nalog igrača. Uplaćeni novac je istog trenutka dostupan na nalogu igrača i momentalno može da bude korišćen za odigravanjetiketa ili za igranje omiljenih slot igara. Dodatne informacije o korišćenju ovih usluga se nalaze na ovom linku, gde je detaljno objašnjeno kako uplatiti depozit putem nekog od ova tri načina dopune.

Ova usluga je dostupna svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs, što se može uraditi u svega nekoliko klikova na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Po kompletiranoj registraciji sve igrače očekuje vrelih 3000 dinara letnjeg Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita na nalog donosi dodatnih 100% bonusa u iznosu do 40.000 dinara. Takođe, promo kod EVROPA donosi 30% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita, svakog dana kada se igraju mečevi kvalifikacija za evropska takmičenja, dok promo kod SLOT30 donosi 30% slot bonusa na prvu dnevnu uplatu depozita do kraja avgusta. Ukoliko ipak preferirate virtuelne igre, promo kod LUCKY garantuje 25% bonusa za najpopularnije virutale, dok ljubitelji igre za stolom mogu da se oprobaju protiv pravih igrača, putem AdmiralBet online pokera.

Za kraj, s obzirom da se nalazimo na zalasku jula, bitno je podsetiti da svi AdmiralBet igrači imaju novu priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje, ili da poprave svoj trenurni plasman i pređu na viši nivo, čime će poboljšati svoje beneficije. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

Ne prekidajte zabavu! Pronađite najbližu lokaciju, uplatite depozit i krenite u pohod na dobitke koji Vas čekaju na AdmiralBet.rs!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter