0
Evropske lige

Luka Ilic (C) celebrates after scoring a goal with team mates Stefan Vukic, Nemanja Stojic, Arandjel Stojkovic during the Mozzart Super Liga 2022/2023 Play Off match between TSC Backa Topola and Vojvodina at stadium TSC Arena on May 28, 2023 in Backa Topola, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PREKO TRNJA DO LIGE ŠAMPIONA: Ako nekim čudom izbaci Bragu, ekipu TSC-a čeka pakao u plej-ofu!

Objavljeno: 07.08.23 u 10:12

Nadamo se velikom čudu

Fudbalski svet u Srbiji drži dah dok se TSC priprema za svoj prvi korak ka evropskoj fudbalskoj eliti. Ekipa će se ove nedelje suočiti sa istorijskim izazovom – kvalifikacijama za Ligu šampiona, a već u ponedeljak će saznati ime potencijalnog rivala u plej-ofu.

Napetošću zasićena atmosfera vlada među igračima, trenerima i navijačima dok se TSC priprema da se suoči sa portugalskom Bragom. Prvi dvomeč sa ovim renomiranim timom zakazan je za utorak u 21 čas. Braga se smatra favoritom, ali TSC je odlučan da pokaže svoju kvalitetu i borbenost.

Ukoliko uspe da eliminiše Bragu, TSC će se suočiti sa još većim izazovom u plej-of rundi. Potencijalni rivali su pobednici iz duela PSV Ajndhoven i Šturm Grac, ili između Panatinaikosa i Olimpik Marseja. Izbor protivnika neće biti lak, ali svakako će biti još jedna prilika da se TSC dokaže i uzdigne na evropsku scenu.

Svi pogledi su uprti u Nion gde će se održati žreb parova za plej-of kvalifikacije za Ligu šampiona. Napetost je sveprisutna dok TSC i njegovi verni navijači čekaju da saznaju ko će biti naredni ispit na putu ka prestižnom fudbalskom takmičenju.

Ova nedelja obećava da će biti ispunjena uzbuđenjem i neizvesnošću, dok TSC kreće u borbu za svoje mesto među evropskom fudbalskom elitom.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter