0
Košarka

Kevin Panter )FOTO: Starsport)

PANTERI OSVAJAJU BALKAN: Kevinov brat pojačao klub iz Bosne i Hercegovine! (FOTO)

Objavljeno: 07.08.23 u 08:55

Braća su sada veoma blizu

Uzbudljive košarkaške vesti stižu nam iz Bosne i Hercegovine, dok se mladi talentovani igrač Kifer Panter priprema da započne svoju profesionalnu karijeru u Evropi. Kifer, mlađi brat poznatog košarkaškog asa Kevina Pantera, upisao se na košarkašku scenu kao novo pojačanje ekipe Promo iz Donjeg Vakufa.

Kifer Panter je nedavno napustio univerzitet Troj, a predstojeća sezona će označiti njegov korak ka profesionalnoj košarkaškoj areni. Ovaj mladi igrač je očigledno želeo da se pridruži svom bratu, jednoj od najvećih evroligaških zvezda, i odlučio je da svoju prvu profesionalnu sezonu provede u Bosni i Hercegovini.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели College Ball Mixtapes (@collegeballmixtapes)

Tokom svoje poslednje godine školovanja na univerzitetu, Kifer Panter je ostvarivao prosečno 8,1 poen, 3,2 skoka i 1,6 asistencija po utakmici, pokazavši značajan potencijal i veštine na terenu.

Oduševljen ovim korakom svojeg mlađeg brata, Kevin Panter je podelio svoju radost na društvenim mrežama. Na svom Tviter nalogu je napisao: „Ponosan na tebe, brate. Sada je vreme.“

Klub Promo, koji se takmiči u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, nedavno je takođe predstavio još jednog talentovanog američkog košarkaša, Markusa Gereta, koji je takođe započeo svoju profesionalnu karijeru nakon završetka koledža.

Očekivanja su visoka kako za Kifera Pantara tako i za ekipu Promo, dok se oni spremaju za nadmetanje u sledećoj sezoni. Nema sumnje da će ova dodatna doza američkog talenta uneti svežinu i uzbuđenje u košarkaške terene Bosne i Hercegovine.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter