0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIJAILOVIĆ NAKON PRVENCA: ‘Prija mi rad sa Baharom! Ne zamima me serija golova, cilj je da ekipa bude još bolja!’ (VIDEO)

Objavljeno: 07.08.23 u 12:20

Vezista ne može da sakrije osmeh sa lica!

Postigao je Srđan Mijailović prvenac na takmičarskim utakmicama u dresu Crvene zvezde i to na volšeban način kada je u 37. minutu ispalio projektil ka golu Bajića u trijumfu srpskog šampiona nad Napretkom rezultatom 4:0.

– Pokušavao sam i prošle sezone, ali nisam imao sreće, te se dešavalo da ili golman ili okvir gola zaustavi to da se upišem u strelce. Danas je na svu sreću ušla u gol, i presrećan sam zbog toga. Pogodak bih posvetio ženi i deci. Svakako, ne razmišljam o tome da li je ovo početak serije golova, jer je cilj da ekipa igra što bolje, da se nastavi u ovom ritmu.

U sjajnoj formi od starta sezone igra pouzdani Zvezdin univerzalac.

– Prija mi rad sa Barakom Baharom i njegovim stručnim štabom, a to što igram na više mesta u ekipi je samo plus. Lično, igram šta mi se kaže i trudim se da na svakoj poziciji pružim maksimum – podvukao je Mijailović.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter