1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

MATIJAŠEVIĆ: ‘Sreća izostala, ponovo najteži protivnik! Želimo da napravimo iznenađenje!’

Objavljeno: 07.08.23 u 14:10

Čelnik Brđana veruje u uspeh!

Čukarički nije imao sreće na žrebu za plej-of Lige Evrope, Brđani će se za grupnu fazu boriti protiv pobednika meča Olimpijakos (Grčka) – Genk (Belgija).

Prvi meč Brđani će ograti kao gosti 24. avgusta, revanš je na programu nedelju dana kasnije.

Prve utiske nakon žreba izneo je sportski direktor Čukaričkog, Vladimir Matijašević. 

– Ko god da nam bude rival u plej-ofu, biće favorit. Izgleda da nemamo sreće na žrebu, pre dve godine smo izvukli Hamarbi, prošle godine Tvente, sada pobednika meča Olimpijakos – Genk. I uvek su to bile najteže moguće opcije u tom trenutku. Ali, igra se 11 na 11, ne želimo da se odreknemo borbe za plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Sjajna je okolnost što ćemo imati obezbeđenu evropsku jesen, ali ponavljam, borićemo se do kraja. Želimo da napravimo iznenađenje. Lično, voleo bih da igramo protiv Olimpijakosa, kad je već ovako. Radio sam u Grčkoj, bio u AEK-u, znam kakva je atmosfera u Pireju, jasno nam je da je Olimpijakos veliki klub, doduše nema neke razlike između njih i Genka, biće teško u svakom slučaju. Očekujem da naši prvotimci pruže dobru igru i da budu ravnopravni u tim mečevima – poručio je Matijašević.

6
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter