0
Fudbal

FOTO: Twitter/@OfficialASRoma

MATIĆU STOPIRAN TRANSFER U REN: Ipak se i Murinjo nešto pita!

Objavljeno: 07.08.23 u 17:55

Ubljanin ipak ostaje na ‘Olimpiku’.

Poznato je da kog Murinjo zavoli, pa može da je i najgori na svetu, kod njega će uvek imati mesta. Imao je ‘specijalni’ bliske veze sa mnogim igračima, a najupečatljivija je sada sa Nemanjom Matićem, sa kojim je sarađivao pored Rome i u Čelsiju Mančester junajtedu.

Sada je odjeknula vest da bi nekadašnji reprezentativac Srbije mogao da napusti ‘Olimpiko’ i preseli se u Ren, a ova dva kluba su već u dubokim pregovorima. I sam Matić ne bi imao ništa protiv da napusti ‘večni grad’ i preseli se u Francusku, ali kako stoje stvari ovaj transfer je stopiran.

Ova ideja se nije dopala Murinju, a to govori činjenica da kada je došao u Romu 2022 godine, prvo je insistirao da dovođenju Matića, kome je automatski produžen ugovor na još godinu dana. Takođe, Portugalac je tražio od uprave da mu dovedu napadača, a okleva se i produžetak saradnje sa Dibalom.

Odlazak Nemanje Matića bi isto bio poguban i po čelnike ‘vučice’ jer bi pod hitno morali da nalaze njegovu zamenu, tako da se ovaj posao stopira do daljneg.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter