0
Evroliga

Mathias Lessort reacts during the Aba League Season 2022-2023 Play Off Final Game 5 between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on June 22, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LESOR O ODLASKU IZ PARTIZANA: „Ja to nisam hteo, bilo je komplikovano!“

Objavljeno: 07.08.23 u 10:55

Dotakao se napuštanja crno-belih

Svetsko prvenstvo u košarci brzo se približava, ali za bivšeg igrača Partizana Matijasa Lesora, mogao bi da bude upitno da li će nastupiti na ovom prestižnom takmičenju. Povreda mu stvara probleme, a Lesor je istovremeno otkrio i neke interesantne detalje o svom odlasku iz crno-belih.

Mundobasket će se održati od 25. avgusta do 10. septembra u tri azijske zemlje – Japanu, Indoneziji i Filipinima. Francuska će se naći u grupi sa Letonijom, Libanom i Kanadom, a njen tim će pokušati da osvoji titulu svetskog prvaka.

Matijas Lesor, koji je prošle sezone nastupao za Partizan, ima bogato iskustvo u reprezentativnom dresu Francuske, sa 28 odigranih utakmica. Međutim, trenutno ga muči povreda koja bi mogla da ga udalji sa terena tokom Mundobasketa. Njegovo ime se i dalje nalazi na spisku potencijalnih učesnika turnira, ali neizvesnost oko njegove forme postavlja pitanje da li će Lesor zaista zaigrati na ovom takmičenju.

Osim povrede, Lesor je podelio neke svoje misli u vezi sa odlaskom iz Partizana.

Bilo je komplikovano, nisam hteo da napustim Partizan, ali činjenica da sam otišao u Panatinaikos koji je tim sa sličnim ciljevima i uvek gleda da bude na vrhu Evrolige, pa me je motivisao i uz to potpisao druge vrhunske igrače. Znam da i u Atini može da bude luda atmosfera, pa jedva čekam da vidim OAKA Aren baš kao što je to bilo dok sam igrao za Partizan – rekao je Lesor.

5
24

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter