0
Domaći fudbal

Egor Prutsev Crvena Zvezda - Koper, prijateljska trening utakmica Belek, Antalija, Turska, Jan. 21 2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

JEGOR PRUCEV BI MOGAO DA POSTANE ‘ORAO’: Evo šta na to kaže njegov otac!

Objavljeno: 07.08.23 u 18:45

 ‘Za sada možemo samo da fantaziramo o toj temi’.

Od kako je Barak Bahar preuzeo kormilo Crvene zvezde, uvidele su se određene promene. Uvedena je disciplina, podignuta je igra na neki veći nivo, a ono na šta Izraelac insistira je forsiranje mladih igrača. Oni koji su odlično pokazali pod Baharovom komandom jesu Jovan Šljivić, Vladimir Lučić, Stefan Mitrović, Jovan Mijatović.

Svi su oni dobili značajnu minutažu kod Baraka, ali onaj ko još uvek nije odigrao ni minut u zvaničnim mečevima jeste Jegor Prucev. On je u Ljutice Bogdana došao 2022. godine iz Sočija i od tada je zabeležio 11 nastupa bez postignutog gola, a za njegove usluge izdvojeno je 900.000 evra.

Takođe, Prucev je nedavno dobio državljanstvo republike Srbije, pa samim tim ima pravo da igra za ‘orlove’. O tome je govorio njegov otac, Igorom, koji je naveo da poziva nije bilo, ali kada bi stigao, morali bi da razmisle.

-Ne, ne znamo ko je tu kome šta nudio. Kako bismo mogli da odbijemo poziv, kada ga ni nismo dobili? Ne znam odakle su krenule te glasine. Razgovarao sam sa svojim sinom, on mi je rekao da ga niko nije zvao niti mu je nešto nuđeno. Da li bismo prihvatili poziv? Prirodno, morali bismo dobro da razmislimo. Da li računaju na njega u reprezentaciji Rusije i da li uopšte razmišljaju o njemu? Ako da, onda je to druga priča. Za sada možemo samo da fantaziramo o toj temi. – poručio je on.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter