0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

ČAIR DONEO SREĆU RADNIKU: Susret obeležila istorijska VAR provera! (VIDEO)

Objavljeno: 07.08.23 u 20:45

Prva pobeda u sezoni.

Fudbaleri Radnika iz Surdulice su u okviru drugog kola Mozzart Bet Superlige Srbije odmerili snage sa Spartakom iz Subotice na niškom ‘Čairu’. Podsetimo, Surduličani domaće mečeve ne mogu da igraju na svom stadionu zbog trave koju su napale bakterije, pa će goste dočekivati u Nišu.

Radnik je ostvario pobedu od 2:0, prvu u sezoni, pošto su u prvom kolu remizirali sa ekipom lučanske Mladosti 0:0. Strelci za formalne domaćine bili su Vuk Mitošević u četvrtom i Vukašin Bogdanović u 58. minutu. U nastavku Surduličani su se povukli, a Subotičani su imali odlične šanse da čak možda dođu i do preokreta, ali je Radnik uspeo da se odbrani i sačuva prednost.

Ono što je obeležilo susret jeste VAR provera oko drugog gola Radnika. Naime, glavnom aribtru Momčilu Markoviću i var sudijama je bilo potrebno čak 13 minuta da se usaglase da li je Bogdanović bio u ofsajdu, ali je na kraju gol priznat, a presudili su milimetri.

Suret je na kraju produžen čak 14 minuta, a Spartak je nakon pobede u prvom kolu nad novopečenim superligašem IMT-om od 2:1, doživeo prvi poraz.

Standings provided by Sofascore

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter