0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@Arsenal

PENALI PRESUDILI GRAĐANIMA: Arsenal pobedom nad Sitijem otvara novo poglavlje sezone! (FOTO)

Objavljeno: 06.08.23 u 22:12

Komjuniti šild ide u London

U uzbudljivom okršaju za prestižni Komjuniti šild, fudbaleri Arsenala su slavili pobedu nad Mančester Sitijem, nadmašivši ih u izvođenju penala nakon završenih 90 minuta i produžetaka rezultatom 1:1.

Očekivana fudbalska rapsodija na Vembliju nije se dogodila kako su mnogi navijači anticipirali. Očigledno je da se obe ekipe još uvek privikavaju na igru nakon priprema, što je rezultiralo utakmicom koja nije ispunila sve želje publike.

Nakon uzbudljivih 90 minuta i nadoknade vremena, rezultat je bio 1:1. Arsenal je postigao izjednačujući gol u 101. minutu, a strelac je bio Trosar. Na red su došli penali, gde je neizvesnost dostigla vrhunac.

Uz mnogo napetosti, Akanđi je promenio smer lopti i time prevario Ortegu, donoseći izjednačenje. Ipak, tragičari Sitija u izvođenju penala bili su De Brujne i Rodri, koji nisu uspeli pogoditi metu sa penala.

Odlučujući trenutak došao je uz izvođenje penala, kada je Vijeira za Arsenal precizno pogodio, obezbeđujući timu pobedu. Ova pobeda je izazvala veliko slavlje među fudbalerima Arsenala na Vembliju.

Iako utakmica nije ispunila očekivanja u smislu spektakularne igre, Arsenalovi igrači mogu biti ponosni na ovu pobedu, koja im donosi početak nove sezone sa podignutim moralom i samopouzdanjem.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter