0
Evrokupovi

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between FK TSC Backa Topola and FK Partizan at stadium TSC Arena on July 29, 2023 in Beograd, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN ČEKA NAOŠTRENI SABAH: Azerbejdžanci demolirali rivala pred susret sa crno-belima!

Objavljeno: 06.08.23 u 23:20

Srpska ekipa neće imati nimalo lak zadatak

Uzbudljivi evropski fudbalski susreti donose novo uzbuđenje dok se fudbaleri Sabaha i Partizana pripremaju za sudar u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Konferencija. Nakon impresivnih nastupa u svojim prethodnim susretima, oba tima se susreću sa željom za napretkom ka sledećem koraku u ovom takmičenju.

Partizan, koji je nedavno ostvario pobedu protiv Vojvodine kao gost, ulazi u ovu utakmicu sa svežim samopouzdanjem. Međutim, domaći tim Sabah je nedvosmisleno stavio do znanja da neće biti lak protivnik, nakon što je deklasirao svog prethodnog takmaca postigavši čak pet golova.

U spektakularnom meču samo četiri dana pre dolaska crno-belih u Baku, Sabah je pokazao svoju ozbiljnost i efikasnost na terenu. Postigli su tri gola u prvom poluvremenu zahvaljujući Apehu (20. minut), Nurijevu (36.) i Isajevu (44.), čime su praktično rešili pitanje pobednika pre nego što je poluvreme stiglo.

Partizan će se suočiti sa izazovom da se nosi sa ovim snažnim protivnikom i da pokaže svoje fudbalske veštine i talente. Ovaj duel obećava uzbuđenje, napetost i odlučujuće trenutke koji će odrediti tim koji će napredovati u sledeću fazu takmičenja.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter