0
Fudbal

Foto: Twitter/@OfficialASRoma

MURINJO OSTAJE BEZ SVOG LJUBIMCA: Iskusni vezista blizu Rena! (FOTO)

Objavljeno: 06.08.23 u 13:20

Portugalcu se ovo neće svideti.

Poznato je da kog Murinjo zavoli, pa može da je i najgori na svetu, kod njega će uvek imati mesta. Imali smo primere kada od Majkla Esijena napravio pravog ratnika i onog ko će da gine za tim. Takođe, jedini je verovao u Luku Modrića, koga je Li Liga tada proglasila najgorim pojačanjem, a nekoliko godina kasnije osvojil zlatnu loptu.

Imao je ‘specijaln’ bliske veze sa mnogim igračima, a najupečatljivija je sada sa Nemanjom Matićem, sa kojim je sarađivao pored Rome i u Čelsiju Mančester junajtedU. Žoze voli takve igrače, koji su spremni da poginu za klub, koji imaju vatru u sebi i želju. Upravo takav je i Matić, koga je Portugalac doveo u ‘večni grad’ 2022. godine.

Međutim, sada su se pojavilo špekulacije da bi nekadašnji reprezentativac Srbije mogao da napusti ‘Olimpiko’ i preseli se u Ren.  Prema informacijama francuskog OuestFrance, ovak dva kluba su već u dubokim pregovorima oko prelaska Matića u ovaj klub.

FOTO: Twitter/@OfficialASRoma

Takođe, i sam Ubljanin je za ovu opciju i da pristane na manju zaradu, a i ušao je u zadnju godinu ugovora sa ‘vučicom’. Ovo se Portugalcu neće svideti, pošto kada je došao u Romu, prvo insistirao da dovođenju Matića. Takođe, iz uprave mu nisu uslišili molbe oko dovođenja napdača, a Dibali još uvek nisu ponudili novi ugovor.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter