0
Domaći fudbal

FOTO: Printscreen/YouTube

LUDILO U NOVOM SADU: Pas prekinuo derbi između Partizana i Vojvodine! (VIDEO)

Objavljeno: 06.08.23 u 21:12

Neobična situacija na Karađorđu

U drugom kolu Mozzart Bet Superlige Srbije, fudbalski klub Partizan je gostovao ekipi Vojvodine u Novom Sadu. U toku ove uzbudljive utakmice, koja je donosila značajne trenutke za oba tima, iznenadna situacija privukla je pažnju prisutnih i gledalaca širom zemlje.

Crno-beli su postigli gol na početku drugog poluvremena zahvaljujući Mateušu Saldanji, što im je donelo vođstvo. Međutim, oko 55. minuta utakmice, na teren je neočekivano uleteo jedan pas! Ovakve scene često viđamo na fudbalskim terenima južnoameričkih liga, ali ovog puta su se desile u Novom Sadu, na stadionu Karađorđe.

Pas je neko vreme šetao po terenu, zaustavljajući igru i izazivajući smeh među igračima i publikom. Nakon nekoliko minuta ove „fudbalske avanture“, pas je sam napustio teren, omogućivši da se utakmica nastavi.

Iako neuobičajena, ova scena je dodala dozu neplanirane zabave i šarma ovom susretu. Osim sportske borbe između Partizana i Vojvodine, publika je imala priliku da prisustvuje i neobičnom susretu sa četvoronožnim „gostom“ na terenu.

1
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter