0
Fudbal

Lazar Samardzic Fudbalski Savez Srbije, FSS, Trening reprezenacija, Stara Pazova Beograd Srbija 20.3.2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

INTER ZAVRŠIO VELIKI POSAO: Samardžić pojačao ‘neroazure!’

Objavljeno: 06.08.23 u 10:15

Transfer karijere za srpskog reprezentativca.

Jedan od najzalužnijih za dobre partije Udnezea jeste srpski reprezentativac, Lazar Samardžić, koji je na 39 susreta i postigao 7 golova. Takođe. svojim sjajnim partijama privukao je pažnju mnogih klubova i selektora Srbije, Dragana Stojkovića Piksija koji ga je pozvao u nacionalni tim.

Favorit za dovođenje Samardžića bio je Inter, koji je ponudio 15 miliona plus Đovani Fabijan, a kako javlja Fabricio Romano ovaj transfer je praktično gotov i sada već bivši igrač ‘crno-belih’ iz Udina, preseliće se u grad mode. Lazar bi uskoro trebao da otpujuje u Milano na lekarske preglede, a ugovor će potpisati do 2028. godine.

Sigurno će Samardžić dobro napredovati na ‘Đuezepe Meaci’ pošto u veznom redu ima igrače poput Čalhanoglua, Barele. On je osim Udinezea igrao još za Hetu Lajpcig.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter