0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

INTER PRONAŠAO GOLMANA: Neroazuri sutra potpisuju zamenu za Onanu!

Objavljeno: 06.08.23 u 22:55

Filip Stanković će morati još malo da sačeka

Fudbalski svet je danas uzbuđen zbog najnovijeg transfera koji se dešava u redovima milanskog Intera. Švajcarski golman Jan Zomer (34) doputovao je večeras u Milano gde će sutra zvanično staviti svoj potpis na ugovor sa ovim italijanskim gigantom.

Zomer je tokom drugog dela prošle sezone nastupao u dresu Bajerna, a sada se sprema za novi izazov u svojoj karijeri. Nakon uspešno obavljenih lekarskih pregleda, ovaj iskusni čuvar mreže biće predstavljen kao novo pojačanje Intera.

Milanski klub nije štedeo napore kako bi dobio Zomera u svoje redove, te je prihvatio obeštećenje od čak šest miliona evra koje će biti isplaćeno Bajernu za ovog talentovanog švajcarskog reprezentativca.

Jan Zomer se priključuje Interu u vreme kada je klub pretrpeo promene u golmanskom sektoru, nakon odlaska Andrea Onane koji je svoju karijeru nastavio u Mančester junajtedu. Zomer ima bogato iskustvo iza sebe, braneći za renomirane klubove kao što su Borusija Menhengladbah, Grashopers, Vaduc i Bazel.

Njegovo prisustvo na terenu i veštine koje poseduje svakako će doprineti snazi Intera u budućim izazovima. Sa 83 nastupa za reprezentaciju Švajcarske, Zomer je dokazani profesionalac i igrač čiji će dolazak dodatno ojačati redove ovog italijanskog fudbalskog diva. Navijači širom sveta s nestrpljenjem iščekuju da vide kako će se Zomer snaći u novom okruženju, braneći boje Intera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter