0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

DA LI ĆE SE TRANSFER NA BLISKOM ISTOKU IPAK DESITI?: Mitrović poleteo za Saudijsku Arabiju! (VIDEO)

Objavljeno: 06.08.23 u 09:50

Da li je ovo novi obrt?

Nakon što se Sergej Milinković-Savić uputio put Bliskog istoka i pojačao redove Al Hilala, njegvoim stopama je želeo i Aleksandar Mitrović.  Fulam je odbio čak dve ponude za napadača, ali je Mitrogol bio uporan u želji da ode sa ostrva i nastavi svoju karijeru u Saudijskog Arabiji. 

Najbolji strelac srpske reprezentacije nije želeo da trenira sa klubom i bio je izrevolitran činjenicom da Fulam ne želi da ga pusti. Međutim, do ovog transfera neće doći, bez obzira što je Al Hilal objavio bio da je ovaj posao završen. Najbolji strelac reprezentacije Srbije se vratio treninzima svog kluba.

Mitrović se vratio trenizima u svom klubu, a juče su u oči starta sezoni odigrali prijateljsku utakmicu Fulam Hofenhajm, gde je tim iz Premijer lige slavio 2:1. On je ušao u 68. minutu, a publika je bila podeljena, jedan deo je skandirao njegovo ime, dok su mu drugi zviždali.

Međutim, srpski reprezentativac nije odustao od namere da ode iz Londona. Naime, snimljen je na aerodromu kako se navodno uputio u Saudijsku Arabiju kako realizovao transfer u Al Hilal. Da li je ovo sve tačno, saznaćemo u narednim satima ili danima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter