0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

ZMAJEVI ‘GOSTI’ NA SVOM KROVU: Voždovac spreman za novopečenog superligaša!

Objavljeno: 05.08.23 u 20:50

Izabranici trenera Savića u pohodu na prvi ovosezonski trijumf!

Fudbaleri Voždovca odmeriće snage sa ekipom IMT-a u okviru drugog kola Superlige Srbije, a biće nominalno gosti na ovoj utakmici koja će se odigrati na Krovu.

Zmajevi su u prošloj rundi remizirali sa Javorom (0:0) i nalaze se na devetom mestu sa jednim bodom, dok je novobeogradski klub poražen od Spartaka sa (2:1) i 12. je na tabeli bez osvojenog boda.

Šef stručnog štaba tima sa Dušanovca, Marko Savić, izneo je očekivanja pred ovaj duel sa ekipom koju predvodi gospodin Nebojša Jandrić, bivši trener Voždovca.

-Znamo se veoma dobro. Prošle godine su igrali fenomenalno. Radi se o klubu koji iz godine u godinu napreduje, znaju šta hoće. Imaju trenera kog izuzetno cenim i kao čoveka i kao stručnjaka, smatram ga za jednog od kvalitetnijih u ligi. IMT karakteriše prepoznatljivi stil igre, agresivni su, imaju kvalitetne igrače i očekujem interesantnu utakmicu –  rekao je Savić i dodao:

-Ono što može da donese prevagu u našu korist jeste kontrola igre, koju pokušavamo da uspostavimo na svakoj utakmici. Ako budemo bolji u posedu nego oni u tranziciji mislim da ćemo biti mnogo bliži pobedi, jer to je nešto što nas krasi. Ko bude bolje realizovao ono u čemu je kvalitetniji imaće veće šanse da ostvari trijumf.

Strateg Zmajeva otkrio je da je zdravstvena situacija u timu dobra i da će za ovaj meč imati na raspolaganju sve igrače.

Utakmica počinje u 21 sat i pet minuta, a TV prenos obezbeđen je na kanalima Arene sport.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter